|
|
Business to Business
Hoe een samenwerking eruit kan zien:
Panini is marktleider op het gebied van verzamelplaatjes en -cards en richt zich op de productie van kwaliteitsproducten gebaseerd op een wijde range aan entertainmentproducten onder licentie- en sportrechten.

De sleutel tot het succes van het Panini-merk is de introductie van stickers als een krachtige promotietool. Dit dankzij de mogelijkheden van Panini om de producten aan te passen aan de behoeften van partners in branches zoals voeding, dranken, speelgoed, textiel en mode, pompstations, communicatie en media.

Premiums en promoties
Zowel in-pack als on-pack, als spaarsysteem of coupons zijn de Panini Premiums een gegarandeerd succes.Maatwerk
Wij kunnen uw logo printen op onze albums en zakjes maar ook exclusief ontworpen sticker- en cardseries samenstellen. Herdrukken van een van onze bestaande collecties voor uw persoonlijk promotioneel gebruik of een promotieartikel van uw product bij verkoop van onze verzamelingen op de markt beschikbaar stellen kunnen ook een mogelijkheid zijn.
In de albums is ruimte voor promotionele inserts, zoals posters.
Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u.Advertentie
De Panini producten zijn sterk in ondersteunende communicatie. De producten zijn in alle winkels met een tijdschriftenvak verkrijgbaar, alsmede in veel supermarkten, kiosken en ook speelgoedwinkels, waar collecties gedurende enkele maanden te koop zijn voor verzamelaars in alle leeftijden.

Op de voor- en achterkaft van de albums kan ruimte gereserveerd worden voor advertenties.Informatie:

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

PANINI S.p.A.
CP 608
41122 MODENA
ITALIA
Tel +39 059 382450
Fax +39 059 827431
infonederland@panini.itMy Panini™ B2B
My Panini™ B2B biedt de mogelijkheid op maat gemaakte producten te ontwerpen en exclusieve promotionele projecten op te zetten. Deze applicatie is vooral bedoeld voor bedrijven die stickers - al dan niet met albums- willen gebruiken als marketinghulpmiddelen tijdens conferenties, evenementen en bijeenkomsten.
Klik hier voor meer informatie.
Online nieuws
24/07/2014: 2014 FIFA World Cup Brazil™ - UPDATE SET
De complete set met updates van de collectie 2014 FIFA World Cup Brazil™ is nu verkrijgbaar voor alle teams die aan de sportmanifestatie hebben deelgenomen.
Lees meer...

Postadres: PANINI S.p.A. – CP 608 – 41122 MODENA, ITALIA